Opis:

Marel Platino 400

Platino wykorzystuje unikalną technologię spłaszczania produktów mięsnych i drobiowych.

Poprawiona zdolność zatrzymywania wody
Nowe skręcone bębny ugniatające Platino pomagają stworzyć produkt o lepszej zdolności zatrzymywania wody, znacznie zmniejszonym odbiciu i efekcie pamięci, nadal pozostawiając integralność mięśni.

cechy
Specjalna technika ugniatania z dwoma obracającymi się bębnami pod dolnym pasem
Indywidualne prędkości taśmy dla pasa dosuwu, spłaszczania i odprowadzania
Wysoka wydajność przy dużej prędkości
Łatwy w regulacji i obsłudze
Higieniczny i łatwy do czyszczenia

Marel Platino 400

Więcej informacji:
  • Przeznaczenie: Drób, mieso czerwone
  • Stan techniczny: Bardzo dobry
  • Rok produkcji: 2008
  • Zastosowanie: Spłaszczanie miesa

Video

Formularz zapytaniowy

Imię i nazwisko*

E-mail*

Numer telefonu

Temat

Zapytanie